Pages

Tuesday, June 29, 2010

Kenangan diwaktu Orentasi..


Hai semua!!

20 june 2010~ adalah hari yang amat bermakna buat semua pelajar baru di island college of technology, tambah2 pade pelajar yang xpenah nk rengang gan family diaorang ahhaha....:)
seramai 23fasilitator yang dipilh hadir untuk bekerjasama...wah bestnyer ramai2 nie... :)
waktu tu aku hnya hdir waktu mlm jew so aku xtaw g cm ner ragam budak2 baru... sebelum aku pegi kolej leha,k.nadia,ernie n awatif mengajar aku BUKIT YANG TAk CANTIK.. hahahhaha :)
payah tul nak hafal kan2..!! aku try gak la.... :) so km semua mkn lu kt kasim sebelum p kolej....
aku mkn capati 2 biji tp xhbis...hihihihik... hbis ja smpai kt sana aku agak tergamam la seketika..
coz aku pikir (wah spoting gak bdk2 nie..) dlm hati... aku dapat group 8 gan daniel.. rancak ar daniel.. peace... u r the best ar..!! tp group aku tu diam jew.. xbnyak pon ckp.. sedey ar aku... :(
aku rase la daniel n aku ja bnyak ckp...huihuihi.. :( tp xpe yang penting!! KERJASAMA.!!
walaupun xbest diaorang hormat fasi diaorang kan2... good job...!! i miss u group 8..!

ni la group aku..yang pendiam...huhhuhuhu

bnyak kenangan yang km semua tempuhi... aktiviti pon best rase aku lak yg nk jd freshie hihik..
yang pling aku ska sekli time explorace n burung hantu...nak tergelak aku dibuatnya...hahhaha
time explorace check point yang kejam Qamar n Daniel memg paling kejam hhahahha... :)
hbis bdak2 comot jadinya smpai basah lencun hhahahha kena bulik sayang... huhu.. :)happynyr
hbis ja explorace group aku yang last kli sampai n markah pon yang akhir..tpi xape yang penting sume dah lakukan yang terbaik..!! cayookk!! semua..... :) lepas tu time untuk bdak bru bls dendam lak kat fasi2 diaorg hhahhahah taw diaorang wat pe?? haaaaa!! tgu.. tgok pic bwah nie..



time explorace tempat yang mencabar...


comot x freshie2 bling tepung hahhaha




xnmpak cm leha dah hahhaha

hahhhaah nk tergelak aku..yang penting nasib aku xkena coz larikan diri hihihihik :) tpi........
jgn ingt fasi sume blik terus huhhuhu.. kesian fasi2 sume kena sapu + kemas + mop lantai = samapi lincin taw....sian kan kita..huhuhuk...xlarat pon ade hhahaha siap kena mkn bungkus...huhuhuk :(



marah ooow.....


ni lakunan semata2 nie ahhaha



rajinyer iera kan bgus!! huhu

bnyak kengan n permainan dilakukan... untill now aku xley lupa huhu... smpai demam rindu korang taw x...hihihihihik..:( time burung hantu pon memg best gak...fasi2 sume kco bdk2 smpai nangis ooowww... yang gelak pon ade..tambh2 yang bce doa smpai kuat2....adutai...sian pon ade...
mcm2 fasi buat bg diaorang takot tambah2 Qamar, Daniel, Azmil, Imad, ernie, lis, angah, leha, fify n ramai lg..hihihihik aku xkco aku bdak beik...aku kco skit2 ja... doa makn tu aku la hahahhahah... :)mlm tu syok sgt coz bru aku taw selama ni org la yang kco kan... memg semua student enjoy n happy... yang pling best skli xda longkang diaorang lompat la...hhahaahah so cute..!! sgt2.... smpai now i still rememmber that time...huh... nnti aku buh pic k...
last kli 1 mlm 1001 nostalgia..huhu akhirnya la kan...xsabr dah nk tgok persembahan freshie2 sume kan..sume group wat yang terbaik kan... so sume pemenang xda yang kalah..huhu puas hati + sedey + nanges = xtahan nk tgal kenangan..huahuahua.. :'(

puteri umno ict huhhuhuhu


wah daniel semangat nieh..

wah aku lak yang over nieh hahhaha

selesai sdah la orentasi intake june 2010/2011 sesi 1... kengan ini membwa saya terus mengigat kengan orentasi yang dulu... amat menyentuh hati dan perasaan sya... akan sya kenang hingga bila22222.... huhuhu sedey nyer.... :(

P/s: semua pelajar bru harap xlupakan kakak2 n abg2 kt sini k..bila jumpa tegur la sesama kita k jgn la sombnk k xbeik taw...huhu klu blh jgn la segan klu nk minta tolng k...klu minta tolng nk rekemen jgn riso kak iera bolh bntu..hahahhahah (gurau jew).... yang penting kita mesti ikhlas k... sya rindu kamo semua..!! belajar rerajin n jgn hampakan hrapan parents keys?? bye!! muax!!

P/s: semua fasi2..kt sini aku nk minta maaf la jika aku telah wat slh ke..kan...so maafkn ku la....n thanks kt sume yang ajar aku mne yang aku xphm kan.. u all the best... aku happy n enjoy bekerjasama gan korang sume..lepas ni jgn sombnk2 k... kita kmpul wat reunion n mcm2 g la...
so to: leha,ernie,k.nadia,k.syu,angah,shuhada,k.najwa,wany,lis,fina,shikin,hanisah,awatif,afix,imad,azmil,
anuar, daniel,qamar,red,bob,angah,n tikah thanks... and good luck ok?? bye!!


2 comments:

EiNS said...

byk masa free tulis blog panjang2 arr :D

Iera stella said...

hahaha ok insyaAllah nnti km tlis pnjg2...k
hahahaha nnti view2 la k..

Post a Comment